Yemek yapmak maharet işidir. Sıradan ve lezzeti olmayan yemekleri herkes yapar. Önemli olan maharetli elleri bularak, yemek yapabilmek ve bu sektörde damakta tat bırakmak. Damağınızdaki tat sloganıyla 15 yıldır sizlere lezzet üretiyoruz. Köklü birçok kuruluşlara hizmet veriyor, Anadolu'nun kadim kültürünün izinde güçlenerek büyüyor, yeniliklerle sektörde öncü oluyoruz. Günün şartlarından etkilensek bile bunu kalitemize asla yansıtmıyoruz. Birinci sınıf malzeme kullanıyor, hijyen ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermiyoruz.
Türkiye'nin ilk şeffaf yemek üretim tesisini Pendik bölgesine kurduk. Müşterilerimiz yemek yaptığımız ortamları görebiliyor. Biz yemek üretim tesisimizi vitrin olarak tasarladık ve mutfağımızı herkese açtık. Konum itibariyle herkes bizim hangi şartlarda yemek yaptığımızı görebiliyor ve online olarakta müşterilerimiz bizim yemek yaptığımız ortamı, hijyenimizi görebiliyor.
Kendimize güveniyoruz ve mutfağımızı dünyaya açtık.
PAKTAT olarak "Kaliteli ürün, kaliteli hizmet başarıdır." ilkesi ile ;
Toplu yemek üretimi ve servisinde geleneksel lezzetlerimizi ulusal ve uluslar arası standartlarda,yasal şartlara uyarak, hijyenik ortamlarda, gıda mühendisi kontrolünde üretmek,
Takım Çalışmasını Uygulayan, Hijyen Kurallarına Göre Çalışan Eğitimli Personelin Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine Daha Etkin Katılımlarını Sağlayarak; ekip olma ruhunu geliştirmek,
Eğitimli personelimizle, koşulsuz müşteri memnuniyetinin gerekliliğine inanarak kalite yönetim ve gıda güvenliği sistemlerimizi sürekli geliştirerek sektörü içinde öncü ve örnek olmayı amaç edinmiştir.
Tüm Üretim zincirimiz boyunca, hammadde temininden müşterinin tabağına kadar bütün aşamalarda ilgili çevrelerle etkin bir iletişim oluşturmak,
Hedefimiz, küresel rekabet ortamında sektörde ürün ve hizmet kalitesini yükseltmektir.
PAKTAT Üst Yönetimi olarak kalite ve gıda güvenliği politikamızın sürekliliğinin sağlanacağını ve kalite ve gıda güvenliği sistemimizin uygunluğunun denetleneceğini taahhüt ederiz.
Genel Müdür